Hvor skal vi være? Spørreundersøkelse høsten 2021

På årsmøtet i Indiaklubben i 2021 ble det besluttet å undersøke om det er stemning for å ha indiatreffet et annet sted enn Oset høyfjellshotell.

Vi fikk inn 26 svar – takk til alle som har svart og som har skrevet kommentarer og innspill.

Det ble et klart flertall for Oset helgen 12-14 august 2022! Så hold av helgen!

Hele 23 svarer at de kommer, så dette blir bra! Det som er spennende er at Oset har fått Innovasjon Norge midler til omstilling, bla til nytt treningsstudio og hjemmelaget italiensk pizza. Koronapandemien stikker forhåpentligvis ikke noen kjepper i hjulene for oss lenger heller til neste år. Håper vi iallefall.

For å lette litt for de som synes bilveien blir lang, tenker vi å tilrettelegge for samkjøring og henting på toget neste år. Gi oss melding om du har plass i bilen, eller om du kunne tenke deg å sitte på med noen.

Vi minner også om at kontingenten ble endret til kr 200 pr voksen og maks kr 400 for familie.

Fjorårets årsmøte ba styret utredet treff i Oslo-området. Til dere som ønsket det må vi bare beklage, det var ikke medlemmenes ønske i år. Derfor lurer vi i styret på om det i tillegg til Indiatreffet er interesse for å gå ut og spise sammen i Oslo/Drammen neste sommer?

På årsmøte i 2022 må vi snakke om hvordan vi skal tiltrekke oss flere deltakere på Indiatreffene, og beholde de som kommer pr i dag. Dette inkluderer hvor treffene skal arrangeres. Det er mye dyrere å booke hotell i sentrale strøk erfarte vi i høst, så det var vanskelig å finne gode alternativer. Vi trenger tips og tanker både fra dere som ikke har vært på treff og dere som pleier komme.
Så send en i styret dine innspill i året som kommer, via pm, mail eller på facebookgruppen vår.

Ønsker alle en fin høst!
Hilsen oss i styret: Hege Bjelkarøy, Marianne Amble, Anne-Kjersti Jacobsen og Alexander Olsrud.