Påmelding og informasjon Indiatreffet 2021

Indiatreff på Oset Høyfjellshotell 6 – 8 august 2021

Velkommen til Indiatreffet 2021! Treffet begynner fredag kveld i 18-tiden og varer til etter frokost søndag rundt kl. 11. Mange kommer torsdag kveld (05.08.21), men da er det ikke offisielt program. Dato for treffet ble endret til helgen vi opprinnelig planla på årsmøtet i fjor fordi Oset fikk en avbestilling. Håper det gjør at flere kan komme!

Styret har ventet på en avklaring av koronasituasjonen, men velger nå i god dialog med Oset Høyfjellshotell å åpne påmeldingen til treffet. Pr i dag tror vi at Indiatreffet kan gjennomføres som i fjor, det er tillatt med 50 personer på arrangementer innendørs. 

Utover sommeren vil stadig flere bli vaksinert, og vi håper at smittevernreglene da blir lettet på. Dersom myndighetene går ut med ytterligere innstramninger slik at vi ikke kan gjennomføre treffet, kan dere avbestille vederlagsfritt. 

Både Oset og styret vil fremover følge med på råd og regler, og holder oss oppdatert igjennom sommeren. 

Etter nedstengning åpner Oset dørene igjen nå i juni, og de ønsker oss hjertelig velkomne tilbake som gjester! Fokuset blir i år som i fjor å møtes og ha det hyggelig sammen på en trygg måte som overholder smittevernreglene. Vi vil nærmere treffet avgjøre endelig hvilke aktiviteter som kan gjennomføres. 

Program

Vi har allerede spikret Indiadans med Anita Patel Jusnes lørdag, ungdomstreff med Anitha Asbjørnsen fredag og lørdag, Indiasalg ved Irene Figenschou, uteaktiviteter, årsmøte, samt indisk festmiddag, danseoppvisning og loddtrekning lørdag kveld. Hvis det er ønsket kan Marianne tilby yoga både fredag og lørdag. Hennamaling kan vi også arrangere hvis flere ønsker dette. Skriv gjerne ønsker i påmeldlingen!

Påmelding

Trykk her for å melde deg på

Hvem kan delta? Alle som er adoptert fra India og deres foreldre, barn og familie.

Priser

Priser fredag til søndag:  Prisen inkluderer middag fredag, frokost, grill-lunsj og indisk buffet lørdag samt frokost før avreise søndag.

 • Voksne kr 2400
 • Ungdom 13-18 år kr 1150
 • Barn 6-12 år kr 750
 • Barn 2-6 år kr 350
 • Barn 0-2 år kr 150 for oppredning
 • Barne- og ungdomsprisene gjelder i rom med foreldre. Dersom man ønsker eget rom til barna koster det kr 500,- ekstra for helgen.

Ekstra tillegg torsdag til fredag:  Prisen inkluderer middag torsdag, frokost og lunsjpakke fredag.

 • Voksne kr 1100
 • Ungdom 13-18 år kr 750
 • Barn 6-12 år kr 300
 • Barn 2-6 år kr 150
 • Barn 0-2 år gratis

Kontingent & gevinster

Husk å betale medlemskontingent 400 kr pr familie til kontonummer 8317.29.77394 (NB! nytt kontonummer!), merk med navn og mailadresse.

Husk også å ta med en gevinst (ca 100 kr) til loddsalget fra hver familie. Vi tar Vipps når dere skal kjøpe lodd!

Har du spørsmål?

Vi har stor forståelse for at mange kan lure på forskjellige ting i år. Ikke nøl med å kontakte en av oss i styret om dere har spørsmål, kommentarer eller andre innspill.

Hilsen fra styret; Hege, Karen, Alexander og Marianne.

For spørsmål, kontakt styreleder Hege S. Bjelkarøy på post@bjelkaroy.com eller på mobil 93044776.

Velkommen til årets treff!